Gastronomie Romaneasca

„Cultura unui popor se vede prin fereastra întredeschisă a bucătăriei sale” - George Bernard Show

„Cultura unui popor se vede prin fereastra întredeschisă a bucătăriei sale”
- George Bernard Show

Proiect de recuperare identitară, inițiat de Vinul.ro și susținut de Crama SERVE.

Proiect de recuperare identitară, inițiat de Vinul.ro și susținut de Crama SERVE.

Gastronomie Românească

Chef Johnny Șușală: generația noastră de bucătari a început de la zero
Mai mult

Are aproape 20 de ani de experiență în bucătăriile lumii. E “barcagiu”, adică a lucrat pe […]

Chef Johnny Șușală: generația noastră de bucătari a început de la zero

Raluca | 6 noiembrie 2017

Porc în 3 feluri. Altfel adică. La Crama Domnească – Central Plaza Hotel
Mai mult

Central Plaza Hotel are mai multe saloane elegante, dar noi ne-am oprit direct în frumoasa cramă […]

Porc în 3 feluri. Altfel adică. La Crama Domnească – Central Plaza Hotel

Raluca | 25 octombrie 2017

Cotlete boierești ca în Roman nu găsești
Mai mult

Deschis de 10 ani în Roman, United e unul dintre locurile populare ale orașului – restaurant […]

Cotlete boierești ca în Roman nu găsești

Raluca | 25 octombrie 2017

Pui mănăstiresc în Ținutul Zimbrului
Mai mult

Nu te-ai aștepta să găsești un asemenea loc elegant în vecinătatea mai sălbatică a Parcului Natural […]

Pui mănăstiresc în Ținutul Zimbrului

Raluca | 25 octombrie 2017

Fasole ca pe vremuri cu cârnăciori de casă, dar și cu roșii confiate
Mai mult

Mă întorc la Podu Verde din Iași (o tochitură de aici ați văzut și în materialul […]

Fasole ca pe vremuri cu cârnăciori de casă, dar și cu roșii confiate

Raluca | 25 octombrie 2017

Unde omul sfințește locul
Mai mult

Text: Adriana Popescu / Foto: Andreea Bogdan și arhiva restaurantului.  „Merită un drum special până acolo” […]

Unde omul sfințește locul

Raluca | 25 octombrie 2017

Picturi pe farfurie. La Castel
Mai mult

  „Nu avem în București așa ceva!” a fost primul gând care mi-a venit în minte […]

Picturi pe farfurie. La Castel

Raluca | 25 octombrie 2017

Gustul bun al Ieșilor de altădată la Restaurant Rustic – Hotel Bellaria
Mai mult

Exact cum arată și numele – un restaurant care a păstrat frumos tradiția moldovenească, atât în […]

Gustul bun al Ieșilor de altădată la Restaurant Rustic – Hotel Bellaria

Raluca | 25 octombrie 2017

Winderful!  Peste 350 de vinuri și un bulz premium cu goji pentru noi
Mai mult

Cu ce așteptări întri într-un restaurant care se numește „casa del vino”, mai ales dacă ești […]

Winderful! Peste 350 de vinuri și un bulz premium cu goji pentru noi

Raluca | 25 octombrie 2017

În căutarea tochiturilor pierdute
Mai mult

Nu se prea se fac în sud, la noi, dar în Moldova-Bucovina nu cred că sunt […]

În căutarea tochiturilor pierdute

Raluca | 25 octombrie 2017

Alivanca regăsită. La Conac
Mai mult

Dacă Daniel Gorbănescu, proprietarul frumosului restaurant din Iași, nu ne-a dezvăluit prea multe despre tochitura de […]

Alivanca regăsită. La Conac

Raluca | 25 octombrie 2017

La Turnul Berarilor e de stat: de la „căprior”, la mistreț cu hribi și mititei de pește
Mai mult

O clădire (și o investiție) impresionantă, cu berărie proprie, cramă, terasă cu proțap și o amenajare […]

La Turnul Berarilor e de stat: de la „căprior”, la mistreț cu hribi și mititei de pește

Raluca | 25 octombrie 2017

123456789»
  SUS