Gastronomie Romaneasca

„Cultura unui popor se vede prin fereastra întredeschisă a bucătăriei sale” - George Bernard Show

„Cultura unui popor se vede prin fereastra întredeschisă a bucătăriei sale”
- George Bernard Show

Proiect de recuperare identitară, inițiat de Vinul.ro și susținut de Crama SERVE.

Proiect de recuperare identitară, inițiat de Vinul.ro și susținut de Crama SERVE.

Gastronomie Românească

2 X binecuvântatul praz la Planter’s Romanescu. Dar și vițel cu telemea și cocoșel în Centrul vechi
Mai mult

Până la urmă, am avut noroc. Sau măcar parțial… În cele câteva zile pe care le-am […]

2 X binecuvântatul praz la Planter’s Romanescu. Dar și vițel cu telemea și cocoșel în Centrul vechi

Raluca | 2 august 2017

Alin Crăciun – Serve.ro
Mai mult

Alin, “sufletul proiectului”, “Google de Brașov și de România” în materie de restaurante și hoteluri, este […]

Alin Crăciun – Serve.ro

Raluca | 1 august 2017

Andreea Bogdan – AndreeaBogdan.co.uk
Mai mult

De le designul de bijuterii sau fotografia de modă și până la farfurii apetisante – din […]

Andreea Bogdan – AndreeaBogdan.co.uk

Raluca | 1 august 2017

Cezar Ioan – Vinul.Ro
Mai mult

Este cel care i-a “încondeiat” pe colegii de proiect, în rândurile de mai sus – și […]

Cezar Ioan – Vinul.Ro

Raluca | 1 august 2017

Alina Miron – HobbyBucatar.ro
Mai mult

Jurnalist profesionist și fotojurnalist la fel de priceput și pasionat de bucătărie, Alina a scris articole […]

Alina Miron – HobbyBucatar.ro

Raluca | 1 august 2017

Adriana Popescu – RezervaUnLoc.ro
Mai mult

Pasiunea ei pentru domeniul restaurantelor și pentru ceea ce înseamnă “the good life” e mai veche […]

Adriana Popescu – RezervaUnLoc.ro

Raluca | 1 august 2017

Cărnuri la garniță a la Ellipse în Ramada Craiova. Și papanași nord-sud!
Mai mult

Pieptul de porc (cu șorici fraged cu tot) se pregătește timp de aproape patru ore la […]

Cărnuri la garniță a la Ellipse în Ramada Craiova. Și papanași nord-sud!

Raluca | 1 august 2017

Un maaare fel de fasole afumată cu ciolan! Craft by Totoeanu
Mai mult

Tânărul Sorin Totoeanu, de la restaurantul Craft din Craiova, a reușit – cu un singur preparat […]

Un maaare fel de fasole afumată cu ciolan! Craft by Totoeanu

Raluca | 30 iulie 2017

Pensiunea și clătitele dumnezeiești ale Domniței
Mai mult

Dragoș Ionescu, de la Pensiunea Domniței, ne-a zăpăcit simțurile cu o excelentă saramură de crap, doar […]

Pensiunea și clătitele dumnezeiești ale Domniței

Raluca | 29 iulie 2017

În Casa Românească e o invazie a simțurilor
Mai mult

Chef Mircea Emilian Mesea ne-a făcut să ne reconsiderăm prioritățile la masă, dar chiar mai mult […]

În Casa Românească e o invazie a simțurilor

Raluca | 29 iulie 2017

Ah, ce bulz, ce mușchi, ce plăcintă! La Andreea Events
Mai mult

Mariana Malancu ne-a lăsat aproape fără glas și de-atunci jelim de poftă!. Ca străin de locuri, […]

Ah, ce bulz, ce mușchi, ce plăcintă! La Andreea Events

Raluca | 29 iulie 2017

Brothers (Pub) in papanași
Mai mult

Un pub cu amenajări și meniu tipice acestei categorii de localuri, dar cu o aplecare mai […]

Brothers (Pub) in papanași

Raluca | 29 iulie 2017

12345»
  SUS