Gastronomie Romaneasca

„Cultura unui popor se vede prin fereastra întredeschisă a bucătăriei sale” - George Bernard Show

„Cultura unui popor se vede prin fereastra întredeschisă a bucătăriei sale”
- George Bernard Show

Gastronomie Românească

Fusion, de la Bastion: un avanpost al raței și gâștei
Mai mult

Michele Giordano, de la Fusion, din Bastionul Theresia, e un fel de “instituție” printre chefii italieni […]

Fusion, de la Bastion: un avanpost al raței și gâștei

Raluca | 27 septembrie 2017

Etikheta gulașului și coastelor
Mai mult

Nu știu a cui e Etikheta, dar Alexandru Hlușcu, de aici, ne-a făcut să punem o […]

Etikheta gulașului și coastelor

Raluca | 27 septembrie 2017

Berăria 700, un loc fain cu mâncare de nostalgie și vinuri bune
Mai mult

O frumoasă terasă unde poți savura o bere (sau mai multe) în timp ce vezi personalul […]

Berăria 700, un loc fain cu mâncare de nostalgie și vinuri bune

Raluca | 27 septembrie 2017

De la “stinco” la ciolan, la Locanda del Corso
Mai mult

De la bun început trebuie să vă spun că – probabil și datorită poziționării perfecte în […]

De la “stinco” la ciolan, la Locanda del Corso

Raluca | 27 septembrie 2017

Cotletul de cerb de la Herneacova merită să bați kilometri
Mai mult

Herneacova e un nume nou pe harta agrementului din vestul României, dar după ce am vizitat […]

Cotletul de cerb de la Herneacova merită să bați kilometri

Raluca | 27 septembrie 2017

Merlot în Timișoara e mai mult decât vin: un loc cald, cu bucătărie ambițioasă
Mai mult

Merlot ne-a fost recomandat încă de la București ca unul dintre restaurantele “obligatoriu de vizitat” în […]

Merlot în Timișoara e mai mult decât vin: un loc cald, cu bucătărie ambițioasă

Raluca | 27 septembrie 2017

Art. Cafe. Gallery. Chifteluțe. Marinate. Frumos!
Mai mult

Am fost preveniți să nu avem așteptări ridicate în legătură cu restaurantele din Arad, nici la […]

Art. Cafe. Gallery. Chifteluțe. Marinate. Frumos!

Raluca | 27 septembrie 2017

Vinotera: aproape deloc românesc, dar foarte primitor în Oradea
Mai mult

Pizza, paste, fructe de mare – Ristorante Vinotera e într-adevăr departe de bucătăria românească, așa cum […]

Vinotera: aproape deloc românesc, dar foarte primitor în Oradea

Raluca | 27 septembrie 2017

La Via29 am păcătuit cu o ceafă incorectă politic – dar pe deplin memorabilă
Mai mult

Deschis de nici trei zece luni, Via29 merită, cu certitudine, mai mult timp decât am reușit […]

La Via29 am păcătuit cu o ceafă incorectă politic – dar pe deplin memorabilă

Raluca | 27 septembrie 2017

Stokker, un rai al mâncăcioșilor: cu porc aromat și mămăligă cu burduf
Mai mult

Terasa restaurantului de la hotelul Stokker, din Oradea, e o veritabilă oază de liniște și aer […]

Stokker, un rai al mâncăcioșilor: cu porc aromat și mămăligă cu burduf

Raluca | 27 septembrie 2017

Allegria – poezia! Cu coroniță de coaste și bezeaua vedetă
Mai mult

Două terase acoperite în interiorul unei curți împrejumuite de ziduri înalte și un salon care amintește […]

Allegria – poezia! Cu coroniță de coaste și bezeaua vedetă

Raluca | 27 septembrie 2017

Coaste & cartofi ciobănești și mușchi în pancetta & mazăre cu praz și mentă, La Ciuperca
Mai mult

Un punct de atracție de pe înălțimea care domină Oradea, oferind vizitatorului șansa unei priveliști cuprinzătoare, […]

Coaste & cartofi ciobănești și mușchi în pancetta & mazăre cu praz și mentă, La Ciuperca

Raluca | 27 septembrie 2017

«123456789»
  SUS