Gastronomie Romaneasca

„Cultura unui popor se vede prin fereastra întredeschisă a bucătăriei sale” - George Bernard Show

„Cultura unui popor se vede prin fereastra întredeschisă a bucătăriei sale”
- George Bernard Show

Proiect de recuperare identitară, inițiat de Vinul.ro și susținut de Crama SERVE.

Proiect de recuperare identitară, inițiat de Vinul.ro și susținut de Crama SERVE.

Gastronomie Românească

Fusion, de la Bastion: un avanpost al raței și gâștei
Mai mult

Michele Giordano, de la Fusion, din Bastionul Theresia, e un fel de “instituție” printre chefii italieni […]

Fusion, de la Bastion: un avanpost al raței și gâștei

Raluca | 27 septembrie 2017

Etikheta gulașului și coastelor
Mai mult

Nu știu a cui e Etikheta, dar Alexandru Hlușcu, de aici, ne-a făcut să punem o […]

Etikheta gulașului și coastelor

Raluca | 27 septembrie 2017

Berăria 700, un loc fain cu mâncare de nostalgie și vinuri bune
Mai mult

O frumoasă terasă unde poți savura o bere (sau mai multe) în timp ce vezi personalul […]

Berăria 700, un loc fain cu mâncare de nostalgie și vinuri bune

Raluca | 27 septembrie 2017

De la “stinco” la ciolan, la Locanda del Corso
Mai mult

De la bun început trebuie să vă spun că – probabil și datorită poziționării perfecte în […]

De la “stinco” la ciolan, la Locanda del Corso

Raluca | 27 septembrie 2017

Cotletul de cerb de la Herneacova merită să bați kilometri
Mai mult

Herneacova e un nume nou pe harta agrementului din vestul României, dar după ce am vizitat […]

Cotletul de cerb de la Herneacova merită să bați kilometri

Raluca | 27 septembrie 2017

Merlot în Timișoara e mai mult decât vin: un loc cald, cu bucătărie ambițioasă
Mai mult

Merlot ne-a fost recomandat încă de la București ca unul dintre restaurantele “obligatoriu de vizitat” în […]

Merlot în Timișoara e mai mult decât vin: un loc cald, cu bucătărie ambițioasă

Raluca | 27 septembrie 2017

Art. Cafe. Gallery. Chifteluțe. Marinate. Frumos!
Mai mult

Am fost preveniți să nu avem așteptări ridicate în legătură cu restaurantele din Arad, nici la […]

Art. Cafe. Gallery. Chifteluțe. Marinate. Frumos!

Raluca | 27 septembrie 2017

Vinotera: aproape deloc românesc, dar foarte primitor în Oradea
Mai mult

Pizza, paste, fructe de mare – Ristorante Vinotera e într-adevăr departe de bucătăria românească, așa cum […]

Vinotera: aproape deloc românesc, dar foarte primitor în Oradea

Raluca | 27 septembrie 2017

La Via29 am păcătuit cu o ceafă incorectă politic – dar pe deplin memorabilă
Mai mult

Deschis de nici trei zece luni, Via29 merită, cu certitudine, mai mult timp decât am reușit […]

La Via29 am păcătuit cu o ceafă incorectă politic – dar pe deplin memorabilă

Raluca | 27 septembrie 2017

Stokker, un rai al mâncăcioșilor: cu porc aromat și mămăligă cu burduf
Mai mult

Terasa restaurantului de la hotelul Stokker, din Oradea, e o veritabilă oază de liniște și aer […]

Stokker, un rai al mâncăcioșilor: cu porc aromat și mămăligă cu burduf

Raluca | 27 septembrie 2017

Allegria – poezia! Cu coroniță de coaste și bezeaua vedetă
Mai mult

Două terase acoperite în interiorul unei curți împrejumuite de ziduri înalte și un salon care amintește […]

Allegria – poezia! Cu coroniță de coaste și bezeaua vedetă

Raluca | 27 septembrie 2017

Coaste & cartofi ciobănești și mușchi în pancetta & mazăre cu praz și mentă, La Ciuperca
Mai mult

Un punct de atracție de pe înălțimea care domină Oradea, oferind vizitatorului șansa unei priveliști cuprinzătoare, […]

Coaste & cartofi ciobănești și mușchi în pancetta & mazăre cu praz și mentă, La Ciuperca

Raluca | 27 septembrie 2017

«123456789»
  SUS