Gastronomie Romaneasca

„Cultura unui popor se vede prin fereastra întredeschisă a bucătăriei sale” - George Bernard Show

„Cultura unui popor se vede prin fereastra întredeschisă a bucătăriei sale”
- George Bernard Show

Gastronomie Românească

Bucătăria cu delicii de la Union Pub
Mai mult

Nu știu alții când merg ce mănâncă, dar nouă Chef Relu Râpanu și marketing managerul Adina […]

Bucătăria cu delicii de la Union Pub

Raluca | 29 iulie 2017

Pomana porcului cu tricolor la Avenue
Mai mult

Ce legătură ar putea avea bucățile grăsuțe de ceafă de porc, cârnații țărănești afumați, vinul și […]

Pomana porcului cu tricolor la Avenue

Raluca | 29 iulie 2017

Bucura(!) carnivorilor, cu piese la grill
Mai mult

Cosmin Stanciu, de la Pensiunea Bucura din Călimănești-Căciulata, e de loc din Alba Iulia și lucrează […]

Bucura(!) carnivorilor, cu piese la grill

Raluca | 29 iulie 2017

Dezmăț culinar la Car, în Căciulata
Mai mult

Pulpă de miel la grătar cu chipsuri de cartofi și roșii coapte, mămăliguță cu praz, hribi […]

Dezmăț culinar la Car, în Căciulata

Raluca | 29 iulie 2017

Umbra lui mielu’. La Cozia
Mai mult

Oricât m-am străduit, când mă gândesc la cotletele de la restaurantul hotelului Orizont Cozia, nu-mi iese […]

Umbra lui mielu’. La Cozia

Raluca | 28 iulie 2017

La Taverna D’Amici au bulz cu capere și pomodori secchi
Mai mult

Încă dinainte de vremea de glorie a Imperiului Roman, drumurile au fost arterele pe care s-au […]

La Taverna D’Amici au bulz cu capere și pomodori secchi

Raluca | 27 iulie 2017

Un copan, dar ce copan! La D’Amici e baban
Mai mult

Curcanul afumat (mai precis un picior de peste 1,5 kilograme, aparținând unuia dintre cei mai falnici […]

Un copan, dar ce copan! La D’Amici e baban

Raluca | 27 iulie 2017

Dovlecei la cuptor umpluți cu carne de vită și gratinați cu parmezan
Mai mult

Dovlecei la cuptor umpluți cu carne de vită și gratinați cu parmezan – o rețetă neașteptat […]

Dovlecei la cuptor umpluți cu carne de vită și gratinați cu parmezan

Raluca | 27 iulie 2017

Altfel de gulaș la Privo!
Mai mult

Vă vine să credeți sau nu, în imaginea alăturată avem un gulaș din mușchi de vită, […]

Altfel de gulaș la Privo!

Raluca | 27 iulie 2017

O năucitoare reinterpretare a brânzeturilor ardelenești
Mai mult

Andrei Ciumbrudean, de la restaurantul Nomad din Târgu Mureș, ne-a surprins cu o explozie de arome […]

O năucitoare reinterpretare a brânzeturilor ardelenești

Raluca | 25 iulie 2017

Bucățele de porc și slănină de casă cu sos de rubarbă și portocală
Mai mult

Chef Dan Andrei Bucur, de la Nivo Resto – Lounge Târgu Mureș, ne-a prezentat pentru colecția […]

Bucățele de porc și slănină de casă cu sos de rubarbă și portocală

Raluca | 25 iulie 2017

Mușchiulețul cu manta a la Diavolo, Târgu Mureș
Mai mult

Levente Lukudy, Chef-ul restaurantului Risto & Pub by La Diavolo din Târgu Mureș, nici nu a […]

Mușchiulețul cu manta a la Diavolo, Târgu Mureș

Raluca | 20 iulie 2017

«123456789»
  SUS