Gastronomie Romaneasca

„Cultura unui popor se vede prin fereastra întredeschisă a bucătăriei sale” - George Bernard Show

„Cultura unui popor se vede prin fereastra întredeschisă a bucătăriei sale”
- George Bernard Show

Proiect de recuperare identitară, inițiat de Vinul.ro și susținut de Crama SERVE.

Proiect de recuperare identitară, inițiat de Vinul.ro și susținut de Crama SERVE.

Gastronomie Românească

Bucătăria cu delicii de la Union Pub
Mai mult

Nu știu alții când merg ce mănâncă, dar nouă Chef Relu Râpanu și marketing managerul Adina […]

Bucătăria cu delicii de la Union Pub

Raluca | 29 iulie 2017

Pomana porcului cu tricolor la Avenue
Mai mult

Ce legătură ar putea avea bucățile grăsuțe de ceafă de porc, cârnații țărănești afumați, vinul și […]

Pomana porcului cu tricolor la Avenue

Raluca | 29 iulie 2017

Bucura(!) carnivorilor, cu piese la grill
Mai mult

Cosmin Stanciu, de la Pensiunea Bucura din Călimănești-Căciulata, e de loc din Alba Iulia și lucrează […]

Bucura(!) carnivorilor, cu piese la grill

Raluca | 29 iulie 2017

Dezmăț culinar la Car, în Căciulata
Mai mult

Pulpă de miel la grătar cu chipsuri de cartofi și roșii coapte, mămăliguță cu praz, hribi […]

Dezmăț culinar la Car, în Căciulata

Raluca | 29 iulie 2017

Umbra lui mielu’. La Cozia
Mai mult

Oricât m-am străduit, când mă gândesc la cotletele de la restaurantul hotelului Orizont Cozia, nu-mi iese […]

Umbra lui mielu’. La Cozia

Raluca | 28 iulie 2017

La Taverna D’Amici au bulz cu capere și pomodori secchi
Mai mult

Încă dinainte de vremea de glorie a Imperiului Roman, drumurile au fost arterele pe care s-au […]

La Taverna D’Amici au bulz cu capere și pomodori secchi

Raluca | 27 iulie 2017

Un copan, dar ce copan! La D’Amici e baban
Mai mult

Curcanul afumat (mai precis un picior de peste 1,5 kilograme, aparținând unuia dintre cei mai falnici […]

Un copan, dar ce copan! La D’Amici e baban

Raluca | 27 iulie 2017

Dovlecei la cuptor umpluți cu carne de vită și gratinați cu parmezan
Mai mult

Dovlecei la cuptor umpluți cu carne de vită și gratinați cu parmezan – o rețetă neașteptat […]

Dovlecei la cuptor umpluți cu carne de vită și gratinați cu parmezan

Raluca | 27 iulie 2017

Altfel de gulaș la Privo!
Mai mult

Vă vine să credeți sau nu, în imaginea alăturată avem un gulaș din mușchi de vită, […]

Altfel de gulaș la Privo!

Raluca | 27 iulie 2017

O năucitoare reinterpretare a brânzeturilor ardelenești
Mai mult

Andrei Ciumbrudean, de la restaurantul Nomad din Târgu Mureș, ne-a surprins cu o explozie de arome […]

O năucitoare reinterpretare a brânzeturilor ardelenești

Raluca | 25 iulie 2017

Bucățele de porc și slănină de casă cu sos de rubarbă și portocală
Mai mult

Chef Dan Andrei Bucur, de la Nivo Resto – Lounge Târgu Mureș, ne-a prezentat pentru colecția […]

Bucățele de porc și slănină de casă cu sos de rubarbă și portocală

Raluca | 25 iulie 2017

Mușchiulețul cu manta a la Diavolo, Târgu Mureș
Mai mult

Levente Lukudy, Chef-ul restaurantului Risto & Pub by La Diavolo din Târgu Mureș, nici nu a […]

Mușchiulețul cu manta a la Diavolo, Târgu Mureș

Raluca | 20 iulie 2017

«123456789»
  SUS