Gastronomie Romaneasca

„Cultura unui popor se vede prin fereastra întredeschisă a bucătăriei sale” - George Bernard Show

„Cultura unui popor se vede prin fereastra întredeschisă a bucătăriei sale”
- George Bernard Show

Proiect de recuperare identitară, inițiat de Vinul.ro și susținut de Crama SERVE.

Proiect de recuperare identitară, inițiat de Vinul.ro și susținut de Crama SERVE.

Reţete reinterpretate

Casa cu flori, terasa speranței, la etaj!
Mai mult

Una dintre cele mai frumoase priveliști “de sus” asupra centrului vechi al Timișoarei poți găsi la […]

Casa cu flori, terasa speranței, la etaj!

Raluca | 27 septembrie 2017

Bunica năzdrăvană de o petrecere “în pijamale”
Mai mult

Mai exact “merele în pijamale” – cum sunt ele trecute în meniu – sunt o adevărată […]

Bunica năzdrăvană de o petrecere “în pijamale”

Raluca | 27 septembrie 2017

Fără Antinori, viața e pustiu!
Mai mult

Și nu, de data asta nu ne referim la vinuri! Ci la restaurantul Casa Antinori, din […]

Fără Antinori, viața e pustiu!

Raluca | 27 septembrie 2017

Tinecz: un comfort food* cu succes asigurat
Mai mult

Știam restaurantul Tinecz de la un botez, în urmă cu vreo 12 ani: un succes de […]

Tinecz: un comfort food* cu succes asigurat

Raluca | 27 septembrie 2017

Sabres – neașteptat de bun restaurant de pește în vestul României
Mai mult

Când ne-am dus la Sabres, ne așteptam să fie un restaurant bun și frumos, fuseserăm preveniți. […]

Sabres – neașteptat de bun restaurant de pește în vestul României

Raluca | 27 septembrie 2017

Stejarul cu vânat și deserturi ca ale bunicii
Mai mult

Pe scurt, restaurantul (și Hotelul cu același nume, firește) Stejarul reprezintă o oază. Nu una în […]

Stejarul cu vânat și deserturi ca ale bunicii

Raluca | 27 septembrie 2017

Fusion, de la Bastion: un avanpost al raței și gâștei
Mai mult

Michele Giordano, de la Fusion, din Bastionul Theresia, e un fel de “instituție” printre chefii italieni […]

Fusion, de la Bastion: un avanpost al raței și gâștei

Raluca | 27 septembrie 2017

Berăria 700, un loc fain cu mâncare de nostalgie și vinuri bune
Mai mult

O frumoasă terasă unde poți savura o bere (sau mai multe) în timp ce vezi personalul […]

Berăria 700, un loc fain cu mâncare de nostalgie și vinuri bune

Raluca | 27 septembrie 2017

De la “stinco” la ciolan, la Locanda del Corso
Mai mult

De la bun început trebuie să vă spun că – probabil și datorită poziționării perfecte în […]

De la “stinco” la ciolan, la Locanda del Corso

Raluca | 27 septembrie 2017

Cotletul de cerb de la Herneacova merită să bați kilometri
Mai mult

Herneacova e un nume nou pe harta agrementului din vestul României, dar după ce am vizitat […]

Cotletul de cerb de la Herneacova merită să bați kilometri

Raluca | 27 septembrie 2017

Merlot în Timișoara e mai mult decât vin: un loc cald, cu bucătărie ambițioasă
Mai mult

Merlot ne-a fost recomandat încă de la București ca unul dintre restaurantele “obligatoriu de vizitat” în […]

Merlot în Timișoara e mai mult decât vin: un loc cald, cu bucătărie ambițioasă

Raluca | 27 septembrie 2017

Art. Cafe. Gallery. Chifteluțe. Marinate. Frumos!
Mai mult

Am fost preveniți să nu avem așteptări ridicate în legătură cu restaurantele din Arad, nici la […]

Art. Cafe. Gallery. Chifteluțe. Marinate. Frumos!

Raluca | 27 septembrie 2017

12345»
  SUS