Gastronomie Romaneasca

„Cultura unui popor se vede prin fereastra întredeschisă a bucătăriei sale” - George Bernard Show

„Cultura unui popor se vede prin fereastra întredeschisă a bucătăriei sale”
- George Bernard Show

Altfel de gulaș la Privo!

Altfel de gulaș la Privo!

Vă vine să credeți sau nu, în imaginea alăturată avem un gulaș din mușchi de vită, reinterpretat de Chef Adrian Florescu, cu o salată de murături – gătit într-un mod atât de neobișnuit pe cât te-ai putea aștepta de la bucătăria unui hotel multiplu medaliat ca Privo, din Târgu Mureș. Mușchiul a fost marinat în prealabil și apoi gătit sous vide, iar cartofii au fost și ei marinați cu chimen și apoi gătiți cu unt, tot sous vide. Spuma de gulaș a fost gătită tradițional, doar prezentarea lui sub formă de spumă e o noutate. Cuvee Charlotte, cu complexitatea sa olfactivă (violete, prună uscată, stafide, tutun, trufă) conferită de amestecul de Cabernet Sauvignon, Merlot și Feteasca neagră baricate și apoi desăvârșită la sticlă, și cu eleganța sa gustativă care aproape îi ascunde corpolența, însoțește excelent gusturile puternice ale gulașului.

 

Hotel Privo
Str Gheorghe Doja Nr 27
Târgu Mureș
Tel: (+4)0365.424.442 sau 0.371.44.22.44
www.privo.ro

  SUS