Gastronomie Romaneasca

„Cultura unui popor se vede prin fereastra întredeschisă a bucătăriei sale” - George Bernard Show

„Cultura unui popor se vede prin fereastra întredeschisă a bucătăriei sale”
- George Bernard Show

Bucătăria cu delicii de la Union Pub

Bucătăria cu delicii de la Union Pub

Nu știu alții când merg ce mănâncă, dar nouă Chef Relu Râpanu și marketing managerul Adina Crăciunescu ne-au fost călăuze competente și șarmante prin lumea “unionistă” de la Union Pub, Râmnicu Vâlcea. E un loc foarte plăcut, unde se unește lumea ca să petreacă, dar unde și meniul prezentat are aceeași valență: pieptul de rață cosmopolit s-a unit armonios cu cireșele dobrogene de la Tuzla și cu cartofii dulci înăbușiți și apoi trași în unt, cu mozaic de piper și-un pic de piure de morcovi – pe de-o parte; și un mega-cotlet fraged de porc (cu os și șorici) s-a unit cu o ceapă caramelizată și sos teryiaki, ca și cu niște felii de mere caramelizate și sos de vișine. Recomandabil, delicios, creator de bună dispoziție! (Noroc că nu locuiesc aproape, că trebuia să mă dea afară cu un băț).

 

 

Union Irish Pub
Calea lui Traian Nr 129, Bloc L
Râmnicu Vâlcea
Jud Vâlcea
www.pub-union.ro
E-mail: office@pub-union.ro
Tel: (+4)0731.977.779

Text: Cezar Ioan
Foto: Andreea Bogdan

  SUS