Gastronomie Romaneasca

„Cultura unui popor se vede prin fereastra întredeschisă a bucătăriei sale” - George Bernard Show

„Cultura unui popor se vede prin fereastra întredeschisă a bucătăriei sale”
- George Bernard Show

Dovlecei la cuptor umpluți cu carne de vită și gratinați cu parmezan

Dovlecei la cuptor umpluți cu carne de vită și gratinați cu parmezan

Dovlecei la cuptor umpluți cu carne de vită și gratinați cu parmezan – o rețetă neașteptat de gustoasă de la Laurențiu Marcel Pescar (Osteria, Târgu Mureș): a înlocuit obișnuita carne de porc cu mușchi de vită, iar gratinarea cu parmezan i-a dat un gust intens, ușor sărat și savuros. I-am asortat un Vinul cavalerului Rezerva contelui roșu, ca să facă față brânzei italienești topite.

Restaurant Osteria, Targu Mures

Osteria Piccola Cucina
Str Livezeni Nr 12C
Târgu Mureș
Tel: (+4)0770.455.355
www.osteriapc.ro
Facebook/OsteriaPC/

  SUS