Gastronomie Romaneasca

„Cultura unui popor se vede prin fereastra întredeschisă a bucătăriei sale” - George Bernard Show

„Cultura unui popor se vede prin fereastra întredeschisă a bucătăriei sale”
- George Bernard Show

Minunățiile Chef Busu de la Delta

Minunățiile Chef Busu de la Delta

Dacă mai era nevoie de vreo demonstrație suplimentară că șalăul Deltei românești e demn să stea la cele mai simandicoase și cosmopolite mese, Chef Nicole Busu făcut această dovadă pe deplin! Fileul său de șalău în parmezan – cu vinaigrette și însoțit de dovlecei zucchini și piure de morcov și legume – gustă și arată exact așa cum ți-ai putea imagina că mănâncă regii. Pe lângă șalău, și desertul Chef Busu – pară fiartă în Merlot și mousse de mango și fructul pasiunii – e o nouă dovadă că o masă la Delta (hotel) poate deveni o experiență memorabilă și o lecție de arome.

Hotel Delta (*** și, respectiv ****)
Str Isaccei Nr 2, Tulcea
Tel: (+4)0240.514.720; (+4)0240.514.721
www.hoteldelta.eu

Fotografii de Andreea Bogdan
Text de Cezar Ioan

  SUS