Gastronomie Romaneasca

„Cultura unui popor se vede prin fereastra întredeschisă a bucătăriei sale” - George Bernard Show

„Cultura unui popor se vede prin fereastra întredeschisă a bucătăriei sale”
- George Bernard Show

Pui mănăstiresc în Ținutul Zimbrului

Pui mănăstiresc în Ținutul Zimbrului

Nu te-ai aștepta să găsești un asemenea loc elegant în vecinătatea mai sălbatică a Parcului Natural Vânători Neamț – Ținutul Zimbrului, recent preluat și reamenajat de un nou proprietar. Vi-l recomandăm călduros pentru câteva zile de relaxare ori pentru un eveniment având în vedere și frumusețea zonei, cu numeroasele atracții turistice: cetăți, mănăstiri, rezervația naturală.

Ne-a impresionat ambiția tânărului antreprenor Vlad Amarinei (31 de ani) care a schimbat cu totul fostul Hotel Doina, iar pentru meniu – un mix bun de clasic cu modern – a apelat la consultanța lui Chef Mihai Câmpeanu (M & G Horeca Expert).

foto hotel victoria

Pentru tema noastră, ne-a pregătit rețeta casei de „pui mănăstiresc”. Cu bucățele de pulpă de pui la tigaie, bacon, sos de smântână, ciuperci, vin alb, ceapă, boia de ardei iute și pătrunjel. Foarte bun, cereți-l dacă ajungeți aici! Nu riscați nici să se răcească dacă vă luați cu vorba și cu paharele pentru că vine într-un suport cu lumânări dedesubt să-l țină cald. Dar nu cred că va apuca să se răcească!

Victoria. Hotel & Restaurant
Str. M. Kogalniceanu 6-8, Târgu Neamț
Tel.: 0749.376.597/ 0233.790.270

www.hotelvictoria-targuneamt.ro
www.facebook.com/hotel.victoria.targuneamt

  SUS