Gastronomie Romaneasca

„Cultura unui popor se vede prin fereastra întredeschisă a bucătăriei sale” - George Bernard Show

„Cultura unui popor se vede prin fereastra întredeschisă a bucătăriei sale”
- George Bernard Show

Rivo: șalău & risotto cu cimbru și papanași cu mascarpone și portocală

Rivo: șalău & risotto cu cimbru și papanași cu mascarpone și portocală

Lansat într-o superbă poziție pe malul apei, cu intenția de a îmbina bucătăria mediteraneană și continentală cu influențele asiatice, restaurantul Rivo din Oradea nu uită – lăudabil! – să propună clientelei inclusiv un meniu pentru vegetarieni, ca și unul pentru copii.

 

Pentru proiectul inițiat de revista noastră, echipa de la Rivo a ales să prezinte un file de șalău în crustă de ierburi și pesmet japonez,  alături de un risotto cu cimbru și sote de sparanghel cu roșii cherry, asortat splendid cu Cuvee-ul emblematic de la SERVE – Amaury.

Desertul de la Rivo este (probabil) cel mai accesat “dulce” din restaurantele de inspirație autohtonă: papanașul. De data aceasta, reinterpretat – cu sos de mascarpone, scorțișoară și portocală – e un răsfăț cu marea calitate că deschide apetitul pentru un răcoritor rose. În cazul de față, unul devenit clasic pe plaiurile autohtone – Terra Romana.

Restaurant Rivo
Aleea Strandului Nr 3A, Oradea
Tel: (+4)0359.444.445 sau (+4)0770.444.445
www.restaurantrivo.ro

  SUS