Gastronomie Romaneasca

„Cultura unui popor se vede prin fereastra întredeschisă a bucătăriei sale” - George Bernard Show

„Cultura unui popor se vede prin fereastra întredeschisă a bucătăriei sale”
- George Bernard Show

Șalăul “New Egreta” cu sos și ciuperci la tigaie și roșii concasse

Șalăul “New Egreta” cu sos și ciuperci la tigaie și roșii concasse

N-ai fost în Deltă dacă n-ai mâncat pește, nu-i nevoie să ți-o spună cineva pe-asta! Iar dacă dezbaterile despre “care ar putea fi cel mai bun pește al Deltei” sunt încă departe de final, să știi că e la fel și în privința “celor mai bune rețete”. Nu pretindem nici noi că asta e cea mai cea, dar putem spune cu mâna pe inimă că nu te va lăsa indiferent. E un “surf & turf a la Deltă” acest preparat care îmbină peștele cu ciupercile, e atipic dar cumva reprezentativ pentru ce se străduiesc oamenii de azi să scoată din bogățiile marine și terestre ale Dobrogei, astfel încât să fie pe placul vizitatorilor moderni, dintre care unii în căutare de “aluzii fine” gastronomice pe care să le poată recunoaște și accepta.

 

New Hotel Egreta (****)
Str Egretei Nr 7, Dunavățu de Jos, Comuna Murighiol, Județul Tulcea
Tel: (+4)0756.828.831; (+4)0740.037.374
www.newhotelegreta.ro

  SUS